• Производи и системи
 • Дивизии
 • Центар за преземање
 • HomepageKnauf - Background Image

  Нов Knauf.com

  Сигурни карактеристики на кои можете да им верувате

  Останувајќи верни на нашиот претприемачки дух, тргнавме на возбудливо патување за да ја консолидираме нашата експертиза под еден динамичен покрив. Нашата нова платформа ги обединува нашите реномирани подружници и го насочува пристапот до нашите водечки решенија во индустријата – давајќи ви овластување да изградите успех на сите фронтови.

  Нашите дивизии

  Откријте ги нашите првокласни решенија направени за ѕидови, фасади, тавани, подови и многу повеќе. Од сува градба до изолација и пошироко, обезбедуваме перформанси и вредност на кои можете да сметате.

  Висококвалитетни градежни материјали

  Набавувајте градежни материјали со високи перформанси уште од самиот почеток за да ги ублажите проблемите со синџирот на испорака и варијациите на дизајнот што може да предизвикаат проектот да го надмине буџетот и да го одложи завршувањето.

  Градење на иднината

  Водени од повеќе од 90 годишна експертиза за градежни материјали, ние одговараме на повикот на модерната градба со иновативни производи, доверливи партнерства и глобално присуство.

  Изградете ја вашата кариера со глобален лидер!

  Без разлика каде сте на вашето професионално патување, ние сме посветени на поттикнување на индивидуалниот раст и создавање тимски успех. Придружете ни се, заедно да му помогнеме на светот да се гради попаметно, побрзо и поодржливо.

  Групацијата Кнауф

  Со богата историја која датира неколку децении наназад, и докажано искуство во понудата на иновативни градежни материјали, пораснавме да станеме доверливо име во градежништвото и градежните решенија.